Apple TV 3 vs Android TV Box

apple vs androidApple verliest de strijd. Apple liep in de tijd van Steve Jobs voorop met haar innovatieve vindingen. De tijd is gekeerd, Android apparaten maken een enorme inhaalslag en Apple lijkt stil te blijven staan.

Apple maakt al enige tijd een TV box waarmee je films kunt kijken en media kunt afspelen vanaf je iPhone. Compatibel is de Apple TV Box niet met Android apparaten. Apple blijft hiermee in haar eigen wereldje hangen. Apple heeft nu de 3de generatie TV Box op de markt welke al enige tijd te verkrijgen is. Om er leuke dingen mee te doen moet je hem jailbreaken anders houdt je beperkingen. Tevens is de hardware in de Apple TV 3 achterhaald. Hij draait op een Single core CPU en heeft 512MB geheugen aan boord. Een HDMI kabel moet je er zelf bij kopen. Dit zit er dus niet standaard bij.

 

De Android TV Box. Welliswaar blijft deze box continu doorontwikkelen waarbij we nu al op een Quad Core box zitten met 2GB DDR3 RAM geheugen. Deze box draait op Android 4.2 en kan alles aan. Wil je media afspelen van je Android telefoon dan is dat geen probleem. Zelfs airplay om media af te spelen vanaf je iPhone werkt!
Wat de Android TV Box nog krachtiger maakt is dat je hem niet hoeft te rooten of jailbreaken om er leuke dingen mee te doen. Ook XBMC mediacenter kun je er gewoon op draaien in tegenstelling tot de Apple TV 3.

APPLE TV 3 ANDROID BOX
Processor Single Core Dual Core of Quad Core
RAM 512MB 1GB of 2GB
USB poorten 0 meerdere
USB HDD Nee Ja
Webcam mogelijkheid Nee Ja
Compatibel met andere remotes Nee Ja
Internetten Nee Ja
Compatibel met Android apparaten Nee Ja
Compatibel met Apple apparaten Ja Ja
1080P video @ 60fps Nee Ja
XBMC Mediaplayer Nee Ja

apple tv android   android vs apple tv

 

Heb je zelf nog verschillen op of aan te merken? Schrijf ze hier onder!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Androidbox.nl
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Android TV Nieuws

1 Reactie

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.