Measy RC11 Flymouse

measy rc11 flymouseMeasy RC11, een 2 in 1 Flymouse

De Measy RC11 is een veelzijdige Android afstandbediening om je Android TV Box helemaal mee te bedienen.

Deze Flymouse van Measy heeft een volledig toetsenbord met navigatietoetsen om makkelijk door de iconen en menu’s heen te navigeren.

De 2de functie van de Measy RC11 Flymouse is dat het een vliegende muis is. De ingebouwde G-sensor volgt de beweging van de afstandbediening waardoor de muisaanwijzer op de tv in beweging komt. Met de Measy RC11 kun je de muis bedienen vanuit de pols. In het midden van de Flymouse zitten 2 Android muisknoppen waarmee je items kunt selecteren en slepen.

De Measy RC11 werkt op 3 AAA batterijen van 1.5 volt. Door de energiespaarstand kun je lang met de batterijen doen. De meegeleverde usb dongle kun je in de Android TV box steken en de Flymouse werkt direct. Dankzij de RF technologie hoeft de ontvanger niet in het zicht te liggen.

Naast de Measy RC11 is er ook een RC12 welke een mousepad heeft. De modellen zijn tegelijkertijd uitgebracht om wat variatie te brengen. Het is dus niet zo dat de RC12 nieuwer is.

Koop je de Measy RC11 los dan kost deze €34,50. Bestel je hem in combinatie met een Android Box dan kan er een combinatieprijs van toepassing zijn (afhankelijk van de box).

koop-nu-oranje

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

rc11
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Accessoires

Tags: ,

Geeb Reacties mogelijk