Measy RC12 Keyboard Muis

measy rc12 flymouseMeasy RC12, muis en keyboard

De Measy RC12 is een combinatie van een keyboard en een laptopmuis. Het keyboard gedeelte bevat 2 spatietoetsen, een navigatie pijltjes toets en 2 muisknoppen. Ook een powerknop is aanwezig.

Het muisgedeelte van de RC12 is een trackpad welke we ook van de laptops kennen. Je kunt met je duim of vinger het trackpad bedienen om zo de muisaanwijzer te verplaatsen. Aan de linkerkant zijn de muisknoppen gesitueerd om te selecteren. Aan de rechterkant van het trackpad zit een scrollfunctie ingebouwd om omhoog on omlaag te scrollen.

De Measy RC12 werkt draadloos en op RF (Radio frequency) waardoor de usb dongle niet in het zicht geplaatst hoeft te worden. De Measy RC12 werkt op 3 AAA batterijen van 1.5 volt. Als de RC12 enige tijd niet gebruikt wordt gaat hij in een energiebesparende modus om de batterijen te sparen.

De Measy RC12 werkt niet alleen met alle Android devices maar ook met de PC. Measy maakt niet alleen afstandbedieningen maar Android tv boxen en sticks.

Als je de Measy RC12 los besteld dan kost hij €34,50. In een combinatie met een Android TV Box kun je in sommige gevallen een combinatiekorting krijgen.

koop-nu-oranje

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

rc12
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Accessoires

Tags:

Geeb Reacties mogelijk