Mele F10 Flymouse

mele f10Mele F10, een 3 in 1 Flymouse

De Mele F10 is een 3 in 1 Flymouse waarmee je de Android TV Box perfect kunt bedienen. Hij werkt op alle Android TV Boxen en is daarmee universeel.

De Mele F10 heeft een ingebouwde G-sensor en hoeft dus niet gericht te worden op de meegeleverde ontvanger. Je kunt de ontvanger/Android TV Box dus in een kast verstoppen en de afstandbediening reageert perfect.

De 3 in 1 functie is als volgt:
Functie 1: De voorzijde van de Mele F10 bevat mediaknoppen en diverse knoppen zoals select, back, on/off, vol, etc. Ideaal om snel te navigeren.
Functie 2: De achterzijde van de Mele F10 bevat een volledig toetsenbord en functietoetsen om meer karakters te laten weergeven
Functie 3: De muisfunctie bedien je door de Mele F10 te bewegen. Vanuit de pols kun je perfect en soepel de mousepointer besturen.

De Mele F10 is dus een muis, een toetsenbord en afstandsbediening om een Android TV Box volledig mee te besturen. Met deze Flymouse ben je meteen klaar. De fabrikant Mele staat bekend om haar degelijke producten. Deze Mele is wederom van goede kwaliteit kunststof gemaakt welke zeker tegen een stootje kan.

De Mele F10 heeft een oplaadbare accu welke zit ingebouwd. Deze kun je opladen met de bijgeleverde usb kabel. Je kunt hem aan de computer opladen maar ook aan de Android TV Box. De accu gaat behoorlijk lang mee en dankzij de Lithium-ion technologie is het totaalgewicht uitgekomen op 96 gram.

Bestel je de Mele F10 los dan kost hij € 39,95. Bestel je hem mee met een Android TV Box dan betaal je maar 32,95.

koop-nu-oranje

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

f10
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Accessoires

Tags: ,

Geeb Reacties mogelijk