Mele F10 Pro Flymouse

mele f10 proMele F10 Pro, een Flymouse met microfoon

De Mele F10 Pro is nagenoeg hetzelfde als de populaire Mele F10 alleen zit er nog een extra feature op de Pro.

De Mele F10 Pro heeft een microfoon aan boord gekregen waarmee je vanaf nu kunt Googelen met je stem. Praat tegen je Mele F10 Pro en Google voert jouw stemopdracht uit bij het zoeken. Je kunt sneller en eenvoudiger op het internet surfen hiermee.

Ook heeft de Pro versie een 3,5mm aansluiting zodat je een headset kunt koppelen waarmee je audio en microfoon kunt combineren via deze aansluiting.

Voor de rest heeft deze pro versie hetzelfde full size keyboard, een media sneltoetsen kant en een Flymouse welke met een G-sensor nauwkeurig de bewegingen van je pols registreren. Ook de accu (li-ion) is oplaadbaar en hij wordt geleverd met RF-usb dongle welke niet in het zicht gehouden hoeft te worden om de signalen op te pikken van de Mele F10 Pro.

Een uiterst interessante afstandbediening welke niet alleen perfect met Android apparaten samen kan werken maar ook compatibel is met de PC!

Koop je de Mele F10 Pro los dan kost deze €42.50. Koop je er een Android TV Box bij dan kun je bij sommige combinaties genieten van extra korting.

koop-nu-oranje

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mele F10 pro
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Accessoires

Tags: ,

Geeb Reacties mogelijk