Minix Neo A2 Flymouse

neo a2De all-in-one Flymouse van Minix

De Neo A2 Flymouse is een Flymouse van kwaliteit.

Deze Neo A2 is een combinatie van een astandsbediening, Qwert toetsenbord (achterzijde) en Gyroscopische muisbediening. De Neo A2 is ontworpen door Minix, een Android-gadget-fabrikant welke perfect aansluit bij je Android apparaat.

De afstandsbedieningfunctie (voorzijde) beschikt over veel gebruikte toetsen om door de Android menustructuur te navigeren. Met de knoppen kun je ook eenvoudig het geluid harder en zachter zetten en je film starten of door je muziek heen zappen.  Gebruik je de Androidbox als Mediacenter/Mediaplayer dan is deze afstandsbediening helemaal geschikt.

Het keyboard (achterzijde) bevat een volledig toetsenbord waarmee je uitstekend op internet je gang kunt gaan. Ook om te e-mailen is hij goed geschikt. Door gebruik te maken van de Fn (functie) toets kun je de toetsen dubbel gebruiken.

De Gyroschopische muisbediening reageert op bewegingen. Je muis reageert dus op de beweging die je maakt. Deze stuurt hij draadloos door naar de meegeleverde ontvanger. Je hoeft hem dus niet te richten omdat hij op een radiofrequentie werkt. Ook als je Androidbox is weggewerkt zal hij dus prima reageren.

Ook is de Neo A2 uitgerust met een microfoon en speaker. Googelen kan vanaf nu met je stem. Wil je bellen via Skype dan kun je de Neo A2 ook gebruiken als telefoonhoorn. Gratis bellen via Wifi met elke Androidbox!

Voordelen: Laag energieverbruik, zendfrequentie 2,4GHz, 10 meter bereik, 2 AAA batterijen nodig.

De Neo A2 is verkrijgbaar voor 42,95. I.c.m. een Androidbox krijg je nog enkele euro’s voordeel.

koop-nu-oranje

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

neo a2
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Accessoires

Tags:

Geeb Reacties mogelijk