Minix Neo X5 Remote app

neo x5 remote appGebruik je Android Smartfoon of Android Tablet als afstandbedienning  (remote control) en bestuur hiermee je Minix Neo X5 Android TV Box! De app is niet in de Google Play te downloaden maar wel vanaf onze site. Mogelijk moet je bij instellingen ‘onbekende bronnen’ aanzetten om gebruik te kunnen maken van deze app. Dit is nodig voor alle apps die niet uit de Google Play komen.

download android box app

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Androidbox.nl
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Apps

11 Reacties

 1. Bij mij werkt het helemaal niet. Ik heb versie minix remote 2.3 geïnstalleerd op mijn (nieuwe) Minix x5 mini. Geeft een raar vertekend beeld, reageert niet op muisklik van extern toetsenbord en -muis en de bijbehorende afstandbediening. Welke versie kan ik het best gebruiken? Alvast bedankt voor jullie reactie.

  Reageer
 2. Hallo,
  Ook ik heb het probleem dat mijn Nexo niet gevonden wordt in deze app. . Gebruik hierbij een LG L700 met android 4.1.2.
  Wat doe ik verkeerd?
  Groeten,
  Hans

  Reageer
 3. hallo,

  Deze Minix Neo X5 Remote app werkt tot dus verre op mijn minix alleen als ik de mouse path gebruik en met mijn vinger op kom start de hele minix opnieuw op. Nou kun je aan de zijkanten ook die balkje gebruiken voor de muis dat werkt wel maar dan gaat hij alleen omhoog zodra je los laat gaat de muis cursor naar beneden weten jullie hier raad mee? Op minix die ik gister besteld heb zit e home media center app en daar heeft hij conectie mee,

  Reageer
 4. Mijn Neo X5 wordt niet gevonden. Moet er wellicht nog iets ingesteld worden op de X5? De bijgeleverde afstandsbediening werkt wel. Films draadloos afspelen vanaf mijn NAS werkt ook, dus de netwerkverbinding is ook goed.
  De app is geïnstalleerd op eee HTC One X.

  Suggesties wat er mis kan zijn?

  Reageer

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.