Nieuwe firmware voor de Minix Neo X5 en Minix Neo X5mini

firmware update

 

De laatste 2 Android TV Boxen van Minix hebben nu eindelijk ook de firmware update gehad met XBMC Minix Edition er al ingebakken. Verder loopt de firmware veel soepeler als zijn voorgangers en is echt aan te raden om op jou box uit te voeren.

 

Minix Neo X5 Firmware:

  • Download NEO X5-116A 4.2.2 FW Release (0306) Firmware Release Date 06-03-2014. Met XBMC Minix Edition voor geïnstalleerd.(zonder addons)

 

Minix Neo X5 MINI Firmware

  • Download NEO X5mini 4.2.2 4th FW Release (0311) Firmware Release Date 18-03-2014. Met XBMC Minix Edition voor geïnstalleerd.(zonder addons)
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Androidbox.nl
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Android TV Nieuws

3 Reacties

  1. Ik heb hetzelfde probleem met Netflix na update van de firmware op de Neo X5. Ik heb al van alles geprobeerd… oudere versie, verwijderen, opstarten, toevoegen, netwerk resetten… blijft hangen bij laden nadat een film is gekozen….. iemand een oplossingsrichting?

    Reageer
  2. Ik heb net de nieuwe firmware voor mijn neo X5 geïnstalleerd, maar nu kan ik geen films meer kijken via netflix. Het start snel op, laat alle films en series zien, maar na het starten krijg ik alleen het rondje met laden… dit duurt een eeuwigheid. Voorheen was het aanklikken en de film speelde gelijk af. Heb de upgrade geïnstalleerd hopende dat het schokkerige beeld tijdens de films in netflix opgelost zou zijn. Heb een 60mb verbinding dus het schokken zal daar niet aan liggen.

    Reageer

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.