Ugoos AM1 Androidbox

Waardering:

Ugoos AM1 Android TV Box / MNini PC / Streambox / Stream TV

Soc-ARM-androidboxUgoos heeft weer een nieuwe krachtpatser op de markt gebracht, de Ugoos AM1. De AM1 is uitgerust met de nieuwe voordelige maar krachtige SoC, de 2.0GHz Quad Core Amlogic S905.

Deze 64-bit ARM Cortex-A53 chip is speciaal ontworpen voor home entertainment systemen, zoals Andoid Mediaspelers. De videokaart in deze SoC is de Penta Core Mali 450MP die op een snelheid van 750mHz draait. Met 2GB DDR3 RAM werkgeheugen en 16GB eMMC Flash opslag heeft de Ugoos AM1 alles in huis om direct aan de slag te gaan!

h265Video kwaliteit

De Ugoos AM1 bezit over HDMI 2.0, hierdoor wordt 4K met 60 frames per seconde weergegeven! Ook is de H.265 video codec beschikbaar, ook wel bekend als HEVC. Dit codec biedt dezelfde kwaliteit video op een veel lagere bandbreedte, waardoor grote bestanden streamen veel gemakkelijker gaat. 4K, 1080p, 720p enz is geen probleem voor deze mediaspeler. Ook is de Ugoos AM1 voorzien van een Gigabit Ethernet poort, waardoor streamen nog sneller zal gaan. Kodi draait hierdoor ook erg goed op de AM1, door deze pluspunten zult u niet snel te hoeven bufferen.

android 5.1.1 lollipopBesturingssysteem

Het gebruikte besturingssyteem is Lollipop 5.1 van Android. Lollipop brengt meer gebruiksgemak met snellere prestaties en nog meer security. Hierdoor krijgt u een gebruiksvriendelijke interface die door miljoenen mensen geliefd is. Lollipop werkt erg soepel en ziet er ook erg goed uit, waardoor het een genot is om er mee te werken.

Ook zorgt Android voor toegang tot de Google Play Store. De Google Play Store biedt meer dan 1.300.000 app’s zoals Facebook, Youtube, Instagram, Gmail, Twitter, Google+, Netflix, MX Player of Chrome. Ook spelletjes als Angry Birds, Fruit Ninja, Clash of Clans, Minecraft of Candy Crush Saga zijn te downloaden via de Play Store.

ugoos ota update logoUpdates

Dankzij het automatisch update systeem (OTA) van Ugoos krijgt u automatisch de nieuwste software via het systeem binnen, u hoeft dus zelf niet met een PC aan de gang.

Wat zit er in de doos?

  • Ugoos AM1
  • Adapter
  • HDMI kabel
  • Afstandsbediening
  • Handleiding

Categorieën: Android TV Nieuws,Ugoos

Tags: ,,,,,

1 Reactie

  1. Hello this box is better and Minix neo U1 faster I think, how mach is shipping to Denmark and how will take ..

    thanks

    Reageer

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.