Ugoos AM2 Android TV Stick

Waardering:

Ugoos AM2 Android TV Strick / Mini PC / Stream TV

ugoos am2 1Ugoos brengt nog een android tv stick / mini androidbox uit gebaseerd op de nieuwe S905 chip van Amlogic, namelijk de Ugoos AM2. De AM2 komt in dezelfde behuizing als zijn voorganger, de UM3.

Deze androidstick heeft 1GB DDR3 RAM en 8GB eMMC flash aan boord en is hierbij de lichtere versie van de Ugoos AM1. De processor en videokaart zijn wel hetzelfde, namelijk de 2.0 Quad Core ARM Cortex-A53 CPU samen met de Penta Core Mali 450MP. De Amlogic S905 staat garant voor zeer goede prestaties voor een aantrekkelijke prijs.

h_265 videoVideostreaming

De AM2 is zeer geschikt voor gebruik met streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Kodi. Dankzij HDMI 2.0 is het mogelijk 4K te bekijken met 60 frames per seconde, waar de meeste mediaspelers niet verder dan 30 frames komen. H.265 wordt ook ondersteund. Hierdoor is het mogelijk grote bestanden te streamen met minder bandbreedte maar wel met dezelfde kwaliteit. Streamen wordt steeds populairder doordat downloaden via torrentsites streng gecontroleerd wordt. Ook wordt het 4K aanbod in Kodi steeds groter waardoor meer mensen hier gebruik van maken.

android-5.0-lollipopAndroid Lollipop 5.1

De Ugoos AM2 draait op hetzelfde besturingssysteem als de Ugoos AM1, namelijk Android Lollipop. Lollipop werkt erg soepel en ziet er ook erg goed uit, waardoor het een genot is om er mee te werken. Lollipop brengt meer gebruiksgemak met snellere prestaties en nog meer security waardoor u een gebruiksvriendelijke interface krijgt die door miljoenen mensen geliefd is.

Ook zorgt Android voor toegang tot de Google Play Store. De Google Play Store biedt meer dan 1.300.000 app’s zoals Gmail, Twitter, Google+, Netflix, Facebook, Youtube, Instagram, MX Player of Chrome. Ook spelletjes als Angry Birds, Fruit Ninja, Clash of Clans, Minecraft of Candy Crush Saga zijn te downloaden via de Play Store.

unnamedUpdates

Ugoos heeft een automatisch update systeem (OTA) waardoor u automatisch de nieuwste software op uw Ugoos mediaspeler krijgt. Hiedoor hoeft u zelf niet meer met een PC aan de gang.

Wat zit er in de doos?

  • Ugoos AM1
  • Adapter
  • HDMI kabel
  • Afstandsbediening
  • Handleiding

Categorieën: Android TV Nieuws,Ugoos

Tags: ,,,,,

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.