Ugoos UM3 Rockchip RK3288 Android TV Stick

Waardering:

ugoos logo white smart ideas tv baseNa de uiterst succesvolle Ugoos UM2 met de Rockchip RK3188 komt Ugoos nu met de Ugoos UM3. De UM3 is gebaseerd op de Rockchip RK3288 chipset/Soc.

Deze Ugoos Um3 is eindelijk in Nederland verkrijgbaar.

Kooppagina

 


Rockchip RK3288 webshopSYSTEM ON A CHIP

De Ugoos is voorzien van de RK3288 SoC (system on a chip) van rockchip. Deze system on a chip is onder andere voorzien van een intern geheugen (ROM) en een werkgeheugen (RAM) een videokaart en een processor. De processor in de rockchip RK3288 is een Quad Core 1.8 Ghz ARM Cortex A17 SoC. Door zijn zeer goede prestaties geniet de ARM bekendheid en betrouwbaarheid. De maximale snelheid is 2.0Ghz van de Quad Core processor in de RK3288. Op de Ugoos UM3 is hij wat lager gemeten op 1.8 Ghz. Bij de meeste android tv sticks is dit hetzelfde en heeft te maken met de verhoogde warmte die de cpu veroorzaakt . Het verschil is niet erg duidelijk te merken in de praktijk.

De 16 cores tellende interne videoprocessor/videokaart is deMali-T764. De snelheid van de Mali videokaart is 695Mhz per Core waardoor die op dit moment een van de snelste videoprocessors is. Hij ondersteund alle OpenGL ES 1.1/2.0/3.0 daardoor is het ook mogelijk om 3D graphics te tonen. Als u een tv heeft met 3D, is de UM3 androidstick dé uitkomst voor u .Iedere tv met een HMDI ingang is uiteraard perfect om de de UM3 te gebruiken. Met 60 frames per seconde speelt hij af op 1080p. Voor Ugoos UM3 zijn lagere resoluties geen probleem en kunnen worden afgespeeld zonder moeite.

 

4K Ultra HD video wordt ondersteunt door de UM3 Androidstick.U kunt dan met plezier kijken naar extreem mooie beelden, alsof u er zelf in zit. H 265 gecodeerde video’s worden ook ondersteunt door de Ugoos UM3.De H.265 zijn video’s met een hele hoge kwaliteit die over een lagere bandbreedte gestreamd kan worden zonder dat het al te zwaar belast wordt.


19693-ram-chip-designGEHEUGEN

Het werkgeheugen van de Ugoos UM3 bestaat uit 2 GB DDR3 RAM waardoor het lijkt alsof u een High End Smartphone bestuurt. De Ugoos UM3 presteert dan ook extreem krachtig. Het gigantische grote voordeel van 2 GB werkgeheugen merkt u direct:

– Meerdere Applicaties tegelijkertijd laten draaien (multi-tasken).

– Opdrachten sneller kunnen verwerken.

– Algemene prestaties zijn krachtiger.

U heeft dus het voordeel van het grote RAM geheugen dat het geheugen van de Ugoos UM3 heel zwaar belast kan worden.


eMMC romOPSLAG

De interne opslag van de Ugoos UM3 bedraagt 16 of 32 GB, wat betekend dat u veel meer ruimte tot uw beschikking heeft om app’s en films te installeren op de Ugoos UM3. Met een SD kaart is het makkelijk uit te breiden tot en met 64 GB.

Daarbij is het mogelijk om een externe USB harde schijf of aan een NAS d.m.v. het netwerk op de Ugoos UM3 aan te sluiten.

 

 


XBMC-LogoXBMC/KODI

Ook dankzij de NEON technologie krijgt de videokaart de nodige boost die het nodig heeft waardoor een uitgebreider videoformaat ondersteund wordt en zeer zware games gespeeld kunnen worden.

Voor de UM3 is het geen probleem om te streamen. De multimedia wordt versnelt door NEON waardoor u elke keer volop kunt beschikken en genieten van het streamen op internet. { met als voorbeeld: Horizon go ,Youtube, Netflix én XBMC} Zonder eerst te hoeven downloaden kunt u genieten van uw favoriete films en video’s terwijl u ze rechtstreeks streamt van het internet. U kunt snel uw favoriete films opzoeken door de gebruiksvriendelijke layout van XBMC/KODI Voor meer informatie kunt u terecht op onze XBMC/ kodi pagina.


Android 4.4 KitkatBESTURINGSSYSTEEM

Android 4.4 Kitkat is gekozen als besturingssysteem voor de Ugoos UM3. De vele voordelen die Kitkat met zich meebrengt zorgen voor betere prestaties, en meerdere functies. Waardoor er een interface ontstaat die door miljoenen mensen wordt gebruikt en erg gewaardeerd wordt. Een stukje veiligheid brengt Kitkat met zich mee. Er wordt door Android ook vele talen aangeboden .Andere talen zoals: Frans, Engels, Duits, Spaans, zijn beschikbaar en natuurlijk altijd de Nederlandse taal is aanwezig in Android 4.4.

 


 Google PlaystoreGOOGLE PLAY STORE

Meer dan 1 miljoen apps worden aangeboden zoals : Facebook, Youtube, Gmail, Twitter, Picasa, Google +, mx player of chrome in de Google Playstore. Ook te downloaden in de playstore zijn vele spelletjes zoals bijvoorbeeld: Candy crush saga, Fruit ninja,Angry birds, Farm heroes, en castle clash. GTA San Andreas, Modern combat 5, Need for speed:most wanted zijn zware games die ook verkrijgbaar zijn voor maar 10% of nog minder van de prijs van een Playstation game.

 


 USB 2.0POORTEN

Er zijn 2 usb 2.0 poorten aanwezig. Hierdoor is het zelfs ook mogelijk is om een externe harde schijf of een ander usb apparaat aan te sluiten. Er is een adapter ingang aanwezig voor de voeding (via Micro Usb poort). Bekabeld internet is te gebruiken door middel van een ethernet adapter. Het is mogelijk een Gigabit Ethernet adapter te gebruiken. De UM3 sluit u via de bijgeleverde HMDI kabel aan op uw TV/ Beeldscherm. Voor UHD (Ultra High Definition) signalen heeft de Ugoos UM3 een HMDI 2.0 poort.

 

 


802-11ac_with-reflectionGIGABIT WIFI 802.11 ac

De externe wifi antenne is een groot voordeel van de Ugoos UM3. Die zorgt voor een hele goede internet verbinding.De wifi chip ondersteunt de WI-FI 802.11a/b/g/n/ac. De N- band maakt gebruik van de 5Ghz band die heel snel en zelfs 150Mbit/s kan halen. Standaard zal de WI-FI ac in 2015 gaan gelden. Dat betekent dat de ac de snelheid van 1.3 Gigabit per seconde moeten kunnen halen, maar wat er verwacht wordt is dat de W-IFI ac band ongeveer 400 a 500 MBit/s zal gaan bereiken.5 GHz WI-FI gaat sneller, maar heeft helaas minder reikwijdte dan het bekende 2.4 GHz signaal.

 


Wat zit er allemaal in deze verpakking:

  • Ugoos UM3 Android TV Stick
  • Adapter 5V 2000Mah
  • Handleiding
  • Ugoos afstansbediening {wij adviseren een speciale flymouse voor voor optimaal gebruiksgemak}
  • HDMI kabel
  • OTG kabel

 


Verkoopadressen Ugoos UM3:

androidbox kopen
Android-Warehouse.com

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ugoos UM3
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Android TV Nieuws,Ugoos

Tags: ,,,,,,

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.