UGOOS UM4 ROCKCHIP RK3328 1.5 GHZ QUADCORE ANDROID TV STICK / ANDROIDSTICK / MINI PC / ANDROID 7.1 NOUGAT

Waardering:

UGOOS UM4 ROCKCHIP RK3328 1.5 GHZ QUADCORE ANDROID TV STICK / ANDROIDSTICK / MINI PC / ANDROID 7.1 NOUGAT + IR AFSTANSBEDIENING

 

 

OTA Updates


Net zoals elk Ugoos model, wordt de Ugoos UM4 Rockchip uiteraard geleverd met OTA Firmware. ( OTA staat voor Over-the-air programming. Dit houdt in dat uw Ugoos UM4 Rockchip automatisch firmware kan updaten wanneer u internet heeft. Erg handig dus!). Met OTA heeft de gebruiker gegarandeerd geen problemen meer met firmware updates. Updaten wordt gemakkelijk en is in minder dan enkele klikken gebeurt.


SYSTEM ON A CHIP

De Ugoos UM4 Rockchip heeft een ‘System on a chip’. In dit geval is dit de 64-bit RK3328 SoC van Rockchip. De kenmerken van een SoC zijn: de processor, de videokaart/videoprocessor, het werkgeheugen ook wel (RAM) genoemd, en de internet opslag of terwijl (ROM). Bij de Ugoos UM4 Rockchip spreken we over een Quad core  processor ( 4 x ARM cortex A53.) De 4 cores draaien in totaal op een kloksnelheid van 1.5 Ghz maximaal.

De Ugoos UM4 Rockchip heeft een videokaart/gpu/ videoprocessor van het type Mali-450MP2. Deze GPU wordt wereldwijd veel gebruikt en heeft daarom ook een bekende naam. Hij ondersteunt de volgende video’s : 4K VP9 en 4K 10bits H265/H264 video tot 60 beelden per seconde (fps).


Dual Channel Geheugen / RAM

De Ugoos UM4 Rockchip heeft een 2GB werkgeheugen van het type DDR4.


Opslag / ROM

De Ugoos UM4 Rockchip beschikt over een 16GB interne opslag van het type Nand Flash. Wanneer u niet genoeg heeft aan deze hoeveelheid kunt u de opslag altijd uitbreiden doormiddel van een externe opslag. Denk hierbij aan een USB-stick, SD-kaart of een externe harde schijf.

 


WIFI 2.4GHz/5.0GHz  802.11 b/g/n

Het grootste voordeel van de Ugoos UM4 Rockchip is natuurlijk zijn externe WiFi-antenne. Deze antenne zorgt voor een zeer snelle internetverbinding. De WiFichip ondersteunt Dual band WiFi 802.11 b/g/n.


Gigabit Ethernet

De ethernetpoort op deze android tv box kan snelheden tot 1 Gigabit per seconde (1,000,000,000 bits per seconde!) halen. Dan haalt u dus alles zeer snel en stabiel binnen.

 


BLUETOOTH 4.1

De UM4 is voorzien van  Bluetooth 4.1. Bluetooth 4.1  biedt de gebruiker de mogelijkheid om verbinding te maken met allerlei Bluetooth apparaten waaronder: toetsenborden, muizen et cetera.


 

Poorten

De Ugoos UM4 Rockchip heeft 2 soorten poorten. Één USB 2.0 poort en Één USB 3.0 poort. Hierdoor kunt u verschillende USB-apparaten tegelijk aansluiten.


KODI (vroeger bekend als XBMC)

Met Kodi kunt u eenvoudig en probleemloos de  nieuwste films en series bekijken op uw Ugoos UM4 Rockchip. Uiteraard met een zo hoog mogelijke stream kwaliteit.


ANDROID BESTURINGSSYSTEEM

Het besturingssysteem is android 7.1. Android is er weer op vooruit gegaan ten opzichte van de eerdere versies. Meer veiligheid en een nog betere gebruikerservaring. Android zorgt voor toegang tot de Google Play Store. De Google Play Store biedt meer dan 3.000.000 app’s (3 miljoen apps) ! Er is dus voor ieder wel wat te vinden.

 


 

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

 • Ugoos UM4
 • Afstandsbediening
 • Adapter
 • Engelse Handleiding
 • HDMI kabel
 • USB Kabel
 • Wifi antenne

Ugoos UM4 in Nederland Kopen (zonder extra kosten)

UGOOS.EU

 

 

Ugoos UM4 Internationaal Kopen (denk aan importheffingen en btw bij invoeren)

 

ALIEXPRESS.COM

Categorieën: Android TV Nieuws

Tags: ,,,,,,,,

1 Reactie

 1. Hallo,
  Ik heb een vraag over android TV.

  Is het mogelijk om de mogelijkheden van android tv weer te geven op een samsung UEK55KS9000 TV met behulp van een android tv box.
  Ik heb al iets gelezen over chromecast, maar ik denk ook bv. aan een (adroid) internetbrowser met dezelfde plugingsmogelijkheden als in de playstore en ook printen vanaf de tv.
  Ik weet niet of de chromecast die mogelijkheden heeft. Heeft een android-box deze mogelijkheden wel en kan ik die aansluiten op mijn tv ?

  Mvg,

  Reageer

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.