UPC komt eindelijk met de Horizon TV app voor Android devices

upc horizon appHorizon TV

Overal in en om het huis tv-kijken. Met uw android tv stick of android tv box op iedere tv in huis, tablet op de bank, met uw laptop in bed of met uw smartphone in de keuken. U kunt bij UPC een ruime selectie tv-zenders direct online bekijken. Afhankelijk van uw digitale-tv-abonnement kijkt u tot wel 88 tv-zenders. Met de overzichtelijke tv-gids vindt u bovendien altijd een leuk programma. Ook kunt u eenvoudig opnames instellen op afstand.

Maak meer gebruik van uw UPC-abonnement met onze apps voor android tv stick, android tv box, smartphone of tablet. Bovendien zijn deze apps gratis, ze zijn onderdeel van uw abonnement.

 

Update regelmatig uw apps van UPC

Wij updaten regelmatig onze apps met nieuwe mogelijkheden en bugfixes. Zo kunt u er optimaal gebruik van maken. Updates verbeteren vaak de veiligheid van oudere versies, en zorgen voor een betere werking. Apps reageren daardoor nog sneller.

 

Uw android tv stick, android tv box, smartphone of tablet geeft vanzelf aan of er een update beschikbaar is. In de update omschrijven wij wat er verbeterd is aan de app.

 

 

 

 

Beschrijving

Met de Horizon TV App van UPC maakt u van ieder scherm in huis een Horizon TV televisie. Zo kunt u uw favoriete programma’s overal in en om het huis bekijken.

– Kijk tot 88 populaire tv-zenders (live) op uw smartphone of tablet (afhankelijk van uw abonnement).
– Altijd een overzichtelijke tv-gids bij de hand
– Plan een opname via de digitale video recorder van uw mediabox in, waar u ook bent.

Deze app is gratis beschikbaar voor iedereen. Om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten heeft u zowel UPC Internet nodig als UPC Interactieve Digitale TV of Horizon TV. U heeft een Mijn UPC-account nodig om in te loggen. Indien u UPC-klant bent en nog geen Mijn UPC- account heeft, kunt u dit aanvragen via: upc.nl/mijnupc

**Belangrijk** Deze app is geschikt voor toestellen met Android OS 4.x en werkt niet op toestellen met een oudere Android-versie.

 

De app voor Android OS kunt u HIER vinden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Androidbox.nl
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Android TV Nieuws,Apps

7 Reacties

 1. Ik kan het niet downloaden, op mijn minix neo x5 mini. OS 4.2
  Ik krijg de melding te zien dat mijn apparaat niet compatible is. Klopt dat of doe ik iets niet goed ?

  Reageer
 2. Op de m6 mx box werkt het helaas niet! Bij jet aanklikken van een stream, valt de app idd uit.
  Is hier wellicht een oplossing voor?
  Een reactie zou gewadeerd worden!

  Reageer
 3. MINIX 05, Android 4.2.2 app werkt.
  Kwaliteit beeld is wel ok, bediening via remote niet zo fijn.Muis gebruiken of de Minix A2 remote die werkt super.

  Reageer
 4. Ik ervaar exact het zelfde probleem zoals Leo hierboven beschrijft.
  Ik heb een E-M6 MX Dual Core Android TV Box

  Mogelijk weet iemand een oplossing voor het probleem.

  Mvg
  Angie

  Reageer
 5. Heeft iemand de UPC app al goed draaiend gehad op een Android box? Ik overweeg serieus om mn bestaande mediaspeler (die verder prima werkt) in te ruilen voor een Android box om op die manier ook in de slaapkamer TV te kunnen kijken (Coax is veel te ver, zelfs met signaalversterker er tussen). Ben ook wel benieuwd naar de beeldkwaliteit (een full hd tv is toch iets anders dan een iPad :-))

  Reageer
 6. Als ik de app installeer zie ik wel dat ie alle zenders laad, maar als ik een zender wil bekijken valt het programma weg en moet ik de app opnieuw opstarten. Kan niet TV kijken op de box? Ben wel UPC abonnee en op mijn smart Phone werkt ie perfect.
  Iemand een idee?

  Groet
  Leo

  Reageer

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.