XBMC 13 – Gotham

xbmc appVind hier de XBMC welke is geoptimaliseerd voor Android! XBMC en developers hebben er hard aan gewerkt en er zit nu een Android Hardware Decoding ingebakken. XBMC moet nu 720p en 1080p afspelen zonder enige tweaks uit te voeren. Het enige wat is vereist is een Android 4.0 op je Android Box.

Ook zijn er andere fixes uitgevoerd waaronder: EPG crashed niet meer zonder EPG data, Muziek database fix, Font processing fix, MP3 audio fix, Snellere file parsing, e.d.

download android box app

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Androidbox.nl
Average rating:  
 0 reviews

Categorieën: Apps

Tags:

17 Reacties

 1. Ik heb een Ugoos UT3 Android Box. Ik kan geen geluid krijgen op mn AV Receiver dmv 5.1 DD DTS Passthrough. De geluids settings in android hebben alleen HDMI Bitstream welke niet werkt ik heb geen geluid is dit iets bekend met android media boxjes?

  Reageer
  • Een UT3 is een RK3288 tv box. De Rockchip RK3288 ondersteunt op dit moment geen DD en DTS. Dat gaat volgens geruchten wel veranderen.

   Reageer
 2. Hoi ik heb een x8-h sinds deze week en geeft bij het kijken van een film geregeld zwart beeld enig id wat dit kan zijn heb mijn hdmi kabels etc al vervangen en staat de laatste software op.???

  Reageer
 3. Hallo allemaal.
  welke versie van xbmc moet ik gebruiken .ik heb een samsung tablet met versie 4.2.2 firmware als ik de arm versie pakt stopt hij.

  Reageer
 4. Ik had een complete set neo x5 met hardware guru xbmc er op gekocht. Alleen maar problemen mee gehad vastlopers elke keer met xbmc dacht ik. tijdje wezen spelen en bleek dat de box gewoon op android ook al vast liep, vandaar de crashes op xbmc. Nu zelf de firmware van minix er op gezet met xbmc er in ( zit er gewoon al bij ) alle repos erop en scrapers en werkt nu perfect. Speeld alles af 720-1080 geen probleem, zit alleen nog te zoeken hoe ik dolby 5.1 voor elkaar kan krijgen. Iemand tips?

  Reageer
 5. hallo allemaal,

  ik heb een minix x7 gekocht. nu heb ik er xbmc gotham erop gezet maar de ondertiteling werkt niet.
  ik krijg de melding dat de ondertiteling niet gedownload kan worden.
  weten jullie wat het probleem is?

  Reageer
 6. Hallo allemaal,

  Ik heb na een lang tijd het goed kunnen afspelen van films op icefilms apple tv2 nu ineens het probleem dat hij om het kwartier ongeveer uit gaat en naar het scherm gaat waar je de bron kan aanklikken. Kan iemand mij helpen hoe ik dit oplos?
  Thanks alvast.

  Reageer
 7. Volgens mij heb ik de nieuwste firmware, afgelopen week binnen gekregen van Android-Warehouseen die installeren volgens mij de nieuwste firmware. En die Xbmc van Minix heb ik er gisteren opgezet. Nog steeds foutmeldingen. 1Channel draait niet en ik heb misschien ook niet alle goeie repo’s

  Reageer
 8. Ik heb sinds een week een Neo X5. Na verschillende andere versies nu 13.9 alpha erop gezet en alles behalve vloeiend vind ik… Loopt regelmatig vast, geeft een scripfout bij 1Channel en een Commoncash fout, vaak als ik een film kijk stopt hij ineens en heb ik een zwart beeld… Dus… Ik ben benieuwd of de definitieve versie 13 stabieler is….

  Reageer
  • Luc Van den Borre

   no XBMC download to be found on that honkong site.
   Did a filter on MINIX NEO X5 and only got firmware downloads, no XBMC

   Reageer
 9. Hi Vuurblad, bedankt voor je reactie.
  Gisteren de minix x7 mini ontvangen en laatste fw erop gezet. Verder Xbmc gotham geprobeerd. Maar ik ben niet tevreden met het afspelen van 720p content (en icefilms). Het stottert te veel. Welke versie xbmc en fw gebruik jij?

  Alvast bedankt!

  Reageer
 10. Deze alpha versie werkt prima in android. vloeiend 1080hd beeld in elk formaat wat ik erin gooide……
  Er rest nog maar 1probleem en dat is DTS en DOLBY 5.1 geluid. De laatste ROM van MiniX heeft nu opties voor HDMI of OPTISCH, maar XBMC en MX speler ondersteunen de optie nog niet…….

  Het lijkt dus dat de hardware er ready voor is, maar de software nog niet bij kan blijven. Maar vergeet niet dat XBMC voor android pas in mei werd gereleased……ff wachten op XBMC 13 GOTHAM……
  Er zijn wel workarounds en die zullen snel in custom roms worden verwerkt, dat is meeer als je er echt een hobbybox van maakt.

  Reageer

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.