Zidoo X1 Quad Core Androidbox

Waardering:

De Zidoo X1 Quad Core Androidbox heeft een strak,simpel, maar uniek design. De kunststof behuizing is netjes afgewerkt en ziet er erg mooi strak uit.

Zidoo x1 androidbox aZidoo X1

Bij de X1 zit standaard de Zidoo afstandsbediening. Op deze ir (infra rood) remote zitten 3 voorkeuze toetsen (rood,groen,blauw) die u aan een app naar keuze kunt toewijzen. Ondanks dat deze remote zeer handig is in gebruik raden wij er alsnog een flymouse er bij aan. Met een flymouse kunt u gewoon veel beter binnen Android navigeren.

Eén van de sterkste punten van deze androidbox is zijn prijs. Deze is laag te noemen.

allwinner-h3_02System on a chip (Soc)

Zidoo X1, deze androidbox heeft een Allwinner H3 SoC. De processor is een ARM Cortex-A7 Quad Core met een maximale kloksnelheid van 1,2 GHz.
De GPU in deze SoC is een Mali 400MP2. De prestaties in KODI zijn ook uitstekend, de videoprestaties zijn uitstekend en de app Kodi draait er dus perfect op!

emmc-logo-300x260DDR3 Werkgeheugen & eMMC Opslag

De Zidoo X1 heeft een werkgeheugen van 1GB DDR3 RAM. Aan wat betreft de lokale opslag mist er ook niks, want er is gekozen voor 8GB eMMC opslag, dit is meer dan genoeg voor u belangrijkste apps. De opslag is natuurlijk ook uit te breiden met een microSD kaart (maximaal 32GB) of usb stick. Wanneer dit niet genoeg is kunt u ook een externe harde schijf aansluiten.

Ota updates ZidooOTA Updates

De Zidoo X1 hoeft u niet via een pc of kaart van nieuwe firmware te voorzien. De X1 update zichzelf via internet. Hier krijgt u dan automatisch een melding van. Zo heeft u dus altijd de laatste en best werkende firmware op uw tv box.

USB 2.0Poorten

De poorten/aansluitingen op de Zidoo X1 zijn genoeg voor het dagelijkse gebruik: 1 x HDMI out, 2 x 2.0 USB, 1 x RJ45 Ethernet Poort, 1 x AV poort (kabels niet bijgeleverd), 1 x Micro SD Kaart slot, 1 x Adapter aansluiting.

4K-logo.fw2304K UHD

De Zidoo X1 ondersteunt 4K (3840 x 2160P), H265 en 3D videosignalen. Met H.265 videocompressie hebt u minder dan 50% bandbreedte nodig ten opzichte van H.264 videocompressie. Het grote voordeel hiervan is dat het streamen van films en series zeer goed gaat. Dat kan u doen via bijvoorbeeld Netflix of Kodi(voorheen XBMC)

KodiXBMC/KODI Mediacenter

Op deze Zidoo androidbox draait Kodi dus zeer goed! U kunt genieten van uw complete mediacollectie en natuurlijk kunt u online streamen met uw favoriete addon binnen Kodi. Kodi is voor geïnstalleerd op deze tv box. Zidoo heeft Kodi aangepast zodat het nog beter werkt op de X1.

Kodi 1 webSpeciale Kodi opties:

Zidoo Kodi past automatisch uw framerate aan op de te streamen media.

 

 

 

 

 

Kodi 2 web

Zidoo Addon Library speciaal voor Zidoo X1 gebruikers. Hier kunt u uw favoriete Kodi addons delen met andere Zidoo X1 gebruikers. Dit alles kunt u doen met de ZDrepo Addon.

google playGoogle Playstore

Inmiddels zijn er meer als 1.200.000 apps te vinden in de Google Playstore. Er is voor iedereen dus wel wat te vinden.

Easy cast webEasy cast

 

Door middel van Easy Cast kunt u gebruik maken van Airplay, Airmirror, DLNA, Miracast, Zidoo RC en Google Remote.

Categorieën: Android TV Nieuws,Zidoo

Tags: ,,,,,,,,,

Laat een bericht achter

Uw bericht is niet gelijk openbaar/zichtbaar. Hij moet eerst goed gekeurd worden.